Menu Close

Lianne Steinfort

Wie is Lianne Steinfort?

Ik ben Lianne Steinfort en was in het gezin het jongste lid. Als jongste was het vroeger soms best lastig om boven de verbaal goed gebekte andere gezinsleden uit te komen tijdens het avondeten. Daarom had ik altijd pen en papier binnen handbereik liggen en schetste ik de situatie in no time op papier. Het stilletjes neerleggen van deze simplistische tekeningen met verborgen grappen en accenten zorgen voor hilariteit aan de eettafel!

Met een paar pennenstreken aangeven waar het écht omging, ging mij van nature goed af en daarom vroeg ik mijzelf in 2018 af, waarom ik daar niet gewoon mee verder ging, en teken wat ik bedoel!

Ik woon in Valthe op onze mini-ranch samen met mijn man Barry, onze drie paarden en hond. Samen vinden wij het belangrijk om ons leven vorm te geven op een wijze die dicht bij ons staat, en dat betekent voor ons “doen wat je écht leuk vindt”. Naast tekenen, is dat voor mij heel duidelijk genoeg tijd te kunnen doorbrengen met alle inwoners van onze Mini-ranch en samen met Barry genieten en werken met onze paarden.

Lianne Steinfort in aktie!
Foto by: Suzanne Arling